Prvenstvo motornih pilota - Trstenik 2015 - # Dobro došli # Welcome #

AK "NAŠA KRILA" PARAĆIN               l  Zakaži skok   l   Tandem  skokovi  l   Press clipping   l   Vesti   l

Idi na sadržaj
  
Prvenstvo motornih pilota - Trstenik 2015

Piloti “Naših krila” odlični na Prvenstvu motornih pilota Srbije u Reli letenju
Članovi AK Naša Krila ostvarili su zapažene rezultate na prvenstvu motornih pilota Srbije u Reli letenju održanom u Trsteniku od 2. do 6. septembra. U konkurenciji devet posada piloti AK Naša Krila Aleksandar Godić/Dragan Obradović osvojila je prvo mesto u disciplini vremenska tačnost, drugo mesto u disciplini izviđanje, i tim rezultatima prvo mesto u generalnom plasmanu. Drugo mesto u generalnom plasmanu osvojila je posada u sastavu Tomislav Šaletić/Ratko Jovanović. Oni su bili drugi u disciplini "vremenska tačnost",i treći u disciplini "izviđanje".



U pojedinačnoj konkurenciji postignuti su sledeći rezultati: I mesto Naumović Ljubiša, ll mesto Cvetković Nikola, III mesto Miletić Stevan.
U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto u generalnom plasmanu osvojio je Aleksandar Godić. Pilot “Naših krila” bio je prvi u discipline vremenska tačnost” I treći u discipline “izviđanje”. Ratko Jovanović je bio treći u generalnom plasmanu, dok je Tomislav Šaletić bio četvrti. U pojedinačnoj konkurenciji takmičilo se 11 pilota.
Aero klub “Naša Krila” zahvaljuje se opštini Paraćin, Sportskom savezu opštine Paraćin, Vazduhoplpvnom savezu Srbije i donatorima na ukazanoj pomoći.



Aerodrom Paraćin - Davidovac
Tel / fax. + 381 35 518 514
Kontakt: Simić Svetlana + 381 63 8 25 35 90
email: office@aeroklubpn.org.rs
fb Padobranstvo Paraćin





Aero klub "Naša Krila"
Branka Krsmanovića 55, 35250 Paraćin
Tel / fax. + 381 35 570 326

Copyright © 2019. Aero Klub "Naša Krila". Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno korišćenje.
Nazad na sadržaj